We geven GRATIS keys weg voor de bèta van Trials Rising

wo 12/09/2018
Praga
1 reacties

Vanaf morgen, 13 september, tot en met 17 september gaat de besloten bèta door van Trials Rising. Het spreekt uiteraard voor zich dat we hiervoor een pak, lees honderden, gratis codes hebben voor iedereen die daar zin in heeft.

Je kan je gratis code claimen via deze Trials Rising-pagina, en daar ook je platform kiezen.

Hoe werkt het?

Surf naar de Trials Rising-pagina, geef daar deze generieke code in MLJK6YPE88XM, kies je platform (pc, Xbox One of PlayStation 4) en daarna krijg je via mail een unieke code. Pre-load is al beschikbaar dus je kan de bèta al downloaden.

OPGELET! Keys zolang de voorraad strekt, en first come, first served!

Trials Rising wordt ontwikkeld door Ubisoft RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Kiev en Ubisoft Odessa, en zou het grootste deel ooit worden in de serie. De game zou meer dan honderd tracks bevatten en stuurt spelers van de Eiffeltoren naar de Chinese Muur, zowel alleen als samen met een vriend of vriendin in de Tandem Bike-modus, waarin twee spelers één voertuig besturen.

Spelers ontvangen nu direct een melding wanneer een vriend hun score verslaat en kunnen deze meteen proberen te verbeteren. Door het voltooien van tracks en contracten vergaar je Fame, allemaal met het doel om de ultieme Trials-kampioen te worden. Elke speler streeft zijn of haar carrière na in een League. In de League veroveren spelers een reeks van tracks over de hele wereld voordat ze beginnen aan de Stadium Finals. De Stadium Finals omvatten een groot evenement dat acht spelers tegenover elkaar zet in een eliminatiecompetitie gedurende drie heats. De beste spelers ontgrendelen een nieuwe League en zetten zo hun reis voort.

De Standard en Gold Editions van Trials Rising zijn nu te pre-orderen. Spelers die pre-orderen ontvangen het Jungle Rider Pack en het Wild West Rider Pack. Elk van deze pakketten bevat vijf items voor de coureur en één item voor de motor. De Trials Rising Standard Edition bevat de basisgame. De Trials Rising Gold Edition bevat de basisgame en de Expansion Pass met twee grote DLC’s en meer.

 

Releasedatum
12/02/2019

1reactie

Done.
Merci é chef. :niceone:

Rating:0