Wat is Nintendo van plan met The Legend of Zelda: A Link Between Worlds?

do 11/01/2018
Praga
1 reacties

Deze ochtend serveerde Nintendo de fans een mini Nintendo Direct waarin officieel de aankondiging zat van de Dark Souls-remake voor Switch. Daarnaast duiken er nog andere roddels op, interessante roddels met een (hou u vast) link naar Nintendo’s The Legend of Zelda-franchise.

Een van deze links verwijst niet alleen naar een remake van Link’s Awakening voor Nintendo 3DS, maar ook naar de mogelijke port/remake van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds naar de Nintendo Switch.

Deze geruchten kwamen bovendrijven nadat bekend raakte dat Nintendo bij heel wat grote websites toestemming vroeg om quotes en slogans uit oude reviews van The Legend of Zelda: A Link Between Worlds te mogen gebruiken. Waarom Nintendo dat deed? Daar gaf het bedrijf geen duidelijk antwoord op. Al zouden de geruchten omtrent een mogelijke Switch-port alsmaar luider worden.

Daar kunnen diverse redenen voor zijn. Zo kan het zijn om het aanbod games voor Switch gewoon uit te breiden, kan het zijn om de Zelda-fans zoet te houden in afwachting van een mogelijke opvolger voor Breath of the Wild, want die komt er zeker, alleen kan dat nog jaren duren, of kan het ook een manier zijn om snel wat extra centen te scheppen aangezien het maken van een port voor Nintendo niet echt een financiële aderlating zou zijn.

Uiteraard kunnen die gewoon geruchten zijn en blijven, of kan er effectief iets aan de hand zijn. We vernemen het ongetwijfeld heel binnenkort...

1reactie

Zou alweer een mooie aanwinst zijn, al had ik graag iets oudere titels opnieuw gespeeld in plaats van een recentere 3DS-titel.

Rating:0