Warzones Season Four introduceert Jailbreak, Fire Sale en Supply Choppers

Season 4 van Warzone is eindelijk live, en na een stevige downloadbrok van 45 GB op mijn gaming laptop is het tijd om eens te kijken naar de nieuwigheden. Er zijn er drie die er uitspringen, namelijk Jailbreak, Fire Sale en Supply Choppers. 

Beginnen doe ik met het verrassende Jailbreak dat je een goede reden geeft om na een verloren rondje in de Gulag niet meteen uit te loggen en een nieuwe pot op te starten. Wanneer Jailbreak start, zullen alle Warzone-spelers die eerder in de wedstrijd stierven, respawnen. Dit geldt voor iedereen die nog in de goelag zit, en zelfs voor diegenen die hun Gulag verloren. Dus een extra reden om toch te blijven spectaten en niet meteen uit te loggen want je krijgt dus nog een extra kans om te winnen.

Supply Choppers is een PvE-achtig event waarbij een gepantserde helikopter verschijnt die je uit de lucht moet knallen, en die, als je daar in slaagt, high level loot dropt. De helikopter is zwaar bepantserd en kan tegen een flinke stoot, maar hij vuurt niet terug. Een deel van de loot die je zoal kan verdienen zijn UAV's, armor- en munitiekisten, gasmaskers en cash. Choppers blijven maar een beperkte tijd hangen, ongeacht of ze al dan niet zijn vernietigd. Nadeel is wel dat je door met je maten op die chopper te knallen munitie aan het verspillen bent, en je positie vrijgeeft aan vijandige teams.

Fire Sale geeft op de meeste items gedurende 60 seconden een grote korting op Buy Stations, en maakt het terugkopen van gedode teamgenoten volledig gratis. De korting van 80% geldt voor alles, behalve Loadout Drops, die $10.000 blijven.

Tot slot is er nog Warzone Rumble, een gloednieuwe modus in Warzone. Twee teams van 50 spelers parachuteren en strijden in verschillende gebieden rond Verdansk. Deze modus biedt veel actie met aangepaste uitrustingen, voertuigen en snelle respawns.

Benieuwd hoe de fans op deze nieuwe features zullen reageren. Uiteraard is er ook een nieuwe Battle Pass, inclusief Captain Price, maar daar ben ik nog niet zeker van of ik hem deze keer ook ga aanschaffen. Anyway, see you in Verdansk!

 

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments