Warzone-spelers zijn cross-play functie en cheaters kotsbeu

Warzone is momenteel dé game van het moment en ook wij spelen dagelijks onze potjes. Het feit dat de game cross-play is en dat je met je maten op pc en/of console kan samenspelen, is ongetwijfeld een van de sterke troeven van deze game. Anderzijds is het echter ook het grootste nadeel van de game...

De cross-play functionaliteit is niet enkel beperkt tot mensen met een console want ook pc-gamers kunnen meespelen en dus in matches terechtkomen met consolespelers. En dat laatste zorgt voor heel wat frustratie, kwaadheid en ergernis. De pc-spelers, niet allemaal natuurlijk, nemen aimbots, wallhacks en andere handigheidjes met zich mee wat het spelplezier voor heel wat consolespelers naar de knoppen helpt.

Op Reddit laten heel wat speler hun ongenoegen blijken. Sommige consolespelers hebben inmiddels de cross-play functie reeds uitgeschakeld zodat ze niet meer tegen pc-gamers moeten spelen. Infinity Ward mag dan al wel 70.000 spelers verbannen hebben, het blijkt slechts een druppel op een hete plaat.

Voor heel wat Warzone-fans hoeft cross-play dus niet meer, en als je onderstaande filmpjes bekijkt, dan weet je meteen waarom.

Another Day, Another Game with Cheaters. IW, You NEED to disable cross-play with PC until you fix this. from r/CODWarzone

Sad that crossplay has come to this... from r/modernwarfare

How do people get enjoyment out of this? 150+ kill aimbot and can't report because crossplay from r/modernwarfare

3 reacties

Daarmee dat ik nooit eerst ben -)

Rating:0

Pff, mes dat aan twee kanten snijdt, ik kom op de gewone MP ook veel cheaters tegen. En lang niet altijd alleen PC spelers. Warzone is free-to-play, daarin schuilt het grootste gevaar.

Rating:0

gratis of niet op BF1 en BFV zit het ook vol met cheaters op pc versie en dice doet er totaal niets aan, hebben zelfs geen anti cheat programma's meer lopen op de servers!

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments