Wargaming organiseert World of Tanks-voetbaltoernooi

ma 30/05/2016
Michael
0 reacties

Het Europees Kampioenschop voetbal komt eraan, op 10 juni trapt Frankrijk het allemaal op gang, en dat wil Wargaming extra in de verf zetten. Vanaf 10 juni kan je dan ook in-game voetballen, met tanks dan nog!

Er wordt een 3vs3-toernooi op gang gefloten waarbij wedstrijdjes telkens 7 minuten duren. Je kan elkaar niet in flarden schieten, maar moet wel de bal richting het doel van de tegenpartij knallen. Door elkaars rupsen te vernielen, kan een andere speler even niet bewegen, wat tactisch natuurlijk heel wat mogelijkheden biedt.

Alle spelers krijgen tijdelijk een T-62a S-tank in hun bezit. Enkel daarmee kan je aan de speciale sport deelnemen. Het enige dat je moet doen is deze tank selecteren en op Battle drukken. De strijd speelt zich op drie locaties af: Himmelsdorf Arena, Stade Eiffel en Old Tankford.

Wie niet enkel oefenwedstrijden wilt spelen en ook aan het echte toernooi wilt deelnemen, moet zich tussen 1 en 15 juni online registreren. De link daarvoor zal weldra via de officiële website beschikbaar zijn. De beste spelers worden met een jaar Premium beloond, dus doe vooral mee!

Releasedatum
02/12/2011
Beschikbaar voor