This War Of Mine: The Little Ones naar consoles

ma 31/08/2015
Praga
0 reacties

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een titel die grenzen verlegt, een genre definieert, en ons uit de comfortzone van de doorsnee game-ervaring haalt. This War Of Mine was zo’n titel. Nu staat het nieuwe deel This War Of Mine: The Little Ones op het punt om gamers opnieuw uit te dagen en te inspireren.

Geen soldaten, geen terroristen, maar volwassenen en kinderen die geconfronteerd worden met de gruwelen van de oorlog – dat is waar het in This War of Mine: The Little Ones om draait.

De mix van survival en beheer van personen/bronnen krijgt een nieuwe dimensie door de toegevoegde verhaallijn over kinderen. Aan jou de taak om The Little Ones te beschermen terwijl ze overleven in door oorlog verscheurde omgevingen, zoals alleen kinderen dat kunnen. Je kunt ze onderwijzen, dingen leren en emotionele banden vormen, terwijl jullie vechten om te overleven in de wrede wereld en te vorderen in het unieke verhaal.

This War of Mine: The Little Ones verkent de ontberingen van overleven in een oorlog vanuit een geheel nieuw perspectief; dat van een kind. The Little Ones is gebaseerd op This War of Mine en richt zich niet alleen op de realiteit van een aanhoudende oorlog, maar ook op het feit dat kinderen altijd kinderen blijven, ook in een oorlog – ze lachen, huilen, spelen met speelgoed en zien de wereld anders dan volwassenen. Je moet als speler niet alleen denken aan overleven, maar ook het kind in jezelf weer naar boven halen om te begrijpen hoe je de kleintjes kunt beschermen. De vraag is: hoe ver wil je gaan om de volgende dag te halen?