Wanted: Cecil C. Tucker in Red Dead Online

wo 16/10/2019
Praga
0 reacties

Er valt weer geld en extra's te verdienen voor de premiejagers onder de Red Dead Online-spelers! En het enige wat je moet doen? Iemand zoeken, opjagen (al dan niet doden) en dan binnenbrengen bij de sheriff om je poen op te strijken! Eazy piezy toch?

De nog maar twintig jaar oude Cecil C. Tucker is een bekende pyromaan en moordenaar die wordt gezocht voor het afbranden van huizen in de sloppenwijken van St. Denis. Sinds hij op de vlucht is, heeft Tucker zich aangesloten bij de lokale Lemoyne Raiders-bende. Hij werd voor het laatst gezien toen hij bij Gort Brennand, gelegen ten noorden van St. Denis naar binnen ging. 

Erkende Bounty Hunters kunnen deze Legendary Bounty Mission aangaan door naar het dichtstbijzijnde Bounty Board (aangegeven op je kaart) te gaan. Kort na het voltooien van een Legendary Bounty, verschijnt deze opnieuw met verhoogde moeilijkheidsgraad, aangegeven door het aantal sterren op de poster, op het Bounty Board.

Deze week ontvangen erkende Bounty Hunters 5x Tracking Arrows, krijgen Traders 5x potent Predator Bait en 5x Potent Herbivore Bait, en ontvangen Collectors drie Collectible Coins. Daarnaast levert het voltooien van een driedaagse Rol Daily Challenge streak de Folwell Hat in een exclusief kleurenschema op. Alle beloningen zijn binnen 24 na het spelen van Red Dead Online beschikbaar.

Deze week brengt ook een reeks items naar Xbox One, waaronder het American Foxhoud-ras voor Camp Dog, nieuwe Ability Cards (Gunslinger's Choice, Strength in Numbers en Ride Like The Wind), plus de Shoot the Sky Emote. Wanneer je als Xbox One-speler door de Wheeler, Rawson & Co.-catalogus bladert, kun je de nieuwste toevoegingen van kleding bezichtigen als de vilten Carrigan Hat, leren Burnham Boots en de met bont-gevoerde Avery Gloves.

Scherpschutters kunnen ook tot 21 oktober de Free Aim-varianten van de Shootout, Takeover en Elimination Series uitproberen.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor