Waarom je beter tot november wacht op je Nintendo Switch Lite...

vr 12/07/2019
Praga
0 reacties

Eerder deze week kondigde Nintendo de Switch Lite aan, een handheld-only versie van Nintendo Switch die je gerust kan omschrijvan als de Gameboy van de 21ste eeuw. Deze verschijnt in september, en dit in drie kleuren. Maar laat je niet meteen het hoofd op hol brengen, en wacht nog even tot in november voor je er eentje in huis haalt...

De Switch Lite, beschikbaar in geel, turkoois en grijs, en 100 euro goedkoper dan zijn grote broer, verschijnt in september maar er komt iets later nog ee, speciale versie uit die de launch van Pokémon Sword and Shield in de verf wil zetten.

In november verschijnt namelijk de Zacian and Zamazenta Edition van de Switch Lite, dewelke een lichtgrijze kleur heeft met aan de linkerkant cyan-kleurige toetsen, en aan de rechterkant magenta-kleurige toetsen. Daarbovenop vind je de afbeeldingen van Zacian en Zamazenta, de twee Legendary Pokémon die op de covers komen van Pokémon Sword and Shield, op de achterkant van de console.

De Zacian and Zamazenta Edition van de Switch Lite verschijnt op 8 november, een week voor de release van Pokémon Sword and Shield.

Releasedatum
01/01/2017
Beschikbaar voor