Volledige World of Warcraft patch 7.1.5-features bekend

wo 11/01/2017
Praga
0 reacties

Blizzard dropt patch 7.1.5 op de World of Warcraft live servers, en introduceert daarmee een aantal klasse- en profession aanpassingen, aangevuld met een ton andere coole stuff.

Blizzard teasde de meeste grote features voor World of Warcraft‘s patch 7.1.5 vorige week reeds in een Survival Guide-trailer die spelers reeds een overzicht bood van wat ze mochten verwachten van deze patch.

Gisteren ging de patch dan live en vandaag geeft de uitgever de details vrij van alles wat aangepast, veranderd of verbeterd werd. Naast een aantal belangrijke updates bevat deze patch ook een aantal updates onder de motorkap voor de diverse klassen en professions.

Een van de core features van de Legion expansion is Artifact Weapons, die je kan uplevellen doorheen het Artifact Knowledge-systeem, en waardoor spelers over tijd krachtiger worden. Met de introductie van deze patch, krijgen spelers die hun subscription de voorbije maanden niet verlengden, de mogelijkheid om sneller mee te zijn met de rest van hun guild en groep eens ze weer inpikken. Dit door aanpassingen aan de manier waarop Artifact Knowledge wordt verkregen. Maar opgelet, ook gamers die reeds non-stop speelden sinds de launch van Legion zullen beloond worden aangezien zij nu sneller hun Artifact Weapons voor hun alts kunnen uplevellen.

Patch 7.1.5 introduceert ook nieuwe Legendary items, en voert een aantal aanpassingen uit aan bestaande items. Dit zou dan weer een invloed hebben op de   DPS-meters.

En het is nog lang niet gedaan. Verder zijn er Mists of Pandaria Timewalking dungeons en rewards en keert ook de Brawler’s Guild terug met nieuwe baasgevechten en bijhorende rewards. Kijk uit naar invites in je emissary bags en dungeon completions of reis naar de Shield’s Rest om het op te nemen tegen de elite Vrykul.

Verder strijkt de patch ook de laatste plooien glad ter voorbereiding op The Nighthold, een nieuwe raid die zijn deuren opent op 17 januari. Avonturiers komen eindelijk ook in oog te staan met niemand minder dan de boosaardige Gul’dan. Op Blizzcon raakte dit jaar ook bekend dat spelers zich, na het verslaan van Gul'dan, mogen opmaken voor een reis naar The Tomb of Sargeras in patch 7.2, voor ze doorreizen naar Argus in patch 7.3.

Het worden met andere woorden drukke tijden voor World of Warcraft-spelers. Wil je alle, maar dan ook alle, en dat zijn er heel wat, patch notes even doorlezen, dan kan dat via de officiële website.

 

Releasedatum
30/08/2016
Beschikbaar voor