Video toont nieuwigheden in Wolfenstein: Youngblood

wo 13/11/2019
Praga
0 reacties

MachineGames en Arkane Studios Lyon geven vandaag update 1.0.7 vrij voor Wolfenstein: Youngblood. Deze bevat de nieuwe Treasure Hunt-missie, nieuwe maps, nieuwe vaardigheden, nieuwe types vijanden, nieuwe Pep Signals en nog veel meer.

Wat die update exact aan boord heeft lijsten we even voor jullie op:

• Nieuwe missie: Treasure Hunt – Het bestuderen van artefacten uit Lab X heeft de locatie onthuld van een tweede Da’at Yichud-kamer. De nazi’s die de kamer al geclaimd hebben, moeten nog diens mysteries ontrafelen, maar misschien dat enkele nazi-jagende badasses dat wel kunnen? Dit is een endgame missie en er wordt geadviseerd minstens level 40 te zijn, zodat je je aan een uitdaging mag wagen!

• Nieuw missie-type: Treasure Maps – Wanneer je de Treasure Hunt-missie aangaat, ontgrendel je de mogelijkheid om Da’at Yichud Artefacten te zien in de spelwereld. Een aantal verspreide schatkaarten onthullen de locatie van een artefact, dat spelers een paar beloningen oplevert.

• Nieuwe vaardigheden – Of je nu de nieuwe Silent Killer-vaardigheid neemt om stilletjes terug in de schaduwen te verdwijnen na een moord of de Resilience-vaardigheid om schade van ontploffingen van je af te schudden; update 1.0.7 bevat enkele nieuwe vaardigheden om in je speelstijl te integreren.
Nieuwe types vijanden – Neem het op tegen de teleporterende Wurmlochsoldat, de van een turret voorziene Turmhund en de Electrodrohne Tesla drone tijdens je zoektocht naar de recent-onthulde Da’at Yichud-kamer. 

Releasedatum
26/07/2019