Verschijnt The Last of Us 2 op moederdag?

wo 20/02/2019
Praga
0 reacties

Verschijnt The Last of Us 2 op moederdag? Het is niet ondenkbaar. Volgens componist Gustavo Santaolalla, de man die de soundtrack schreef voor zowel The Last of Us als diens opvolger zou de game niet zo lang meer op zich laten wachten. Dat vertelde hij zelf, al dan niet per ongeluk, tijdens een van zijn shows.

Waarom moederdag? Daar blijkt een logische uitleg voor te zijn... Om te beginnen verscheen de eerste game, waarin Joel als Ellie's vaderfiguur geportretteerd werd, op vaderdag. The Last of Us: Left Behind, de DLC waarin Ellie en haar vriendin Riley centraal stonden, en hun liefde voor mekaar, verscheen dan weer op Sint Valentijn. Wat ontbreekt er nog? Juist, moederdag.

Verschijnt The Last of Us 2 dan op 12 mei 2019? Daar zijn meerdere verklaringen voor. Zal de game aandacht besteden aan de moeder van Ellie in het verhaal? Is moederdag als dag van de vrouw misschien een ode aan Ellie, die centraal staat in de opvolger? Of is Ellie's moeder het onbekende personage dat we zwaar mishandeld/opgehangen zien worden in onderstaande (opgelet voor gevoelige kijkers) trailer?

Of wordt het alsnog later dit jaar, of moederdag 2020 aangezien ook die andere PlayStation-exclusive, namelijk Days Gone, eind april verschijnt? De toekomst zal het uitwijzen...

 

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor