Verschijnt Assassin’s Creed Empire in oktober?

ma 20/03/2017
Praga
2 reacties

Verschijnt Assassin’s Creed Empire in oktober? Dat is toch wat de Zwitserse online winkel World of Games ons wil doen geloven.

De geruchten dat de volgende telg in de Assassin’s Creed-serie als Assassin’s Creed Empire door het leven zou gaan, doen al een tijdje de ronde op het internet. Ubisoft heeft de game zelfs nog niet officieel aangekondigd of gereageerd op de geruchten rond deze titel die ons mee zou nemen naar de glorietijden van het Romeinse, Griekse en Egyptische rijk.

Desalniettemin staat de game te blinken op de website van World of Games en prijkt er als releasedatum oktober 2017 in het releasevakje. Zullen Caesar, Nefertiti, Leonidas en Achilles te zien zijn? Of krijgt de game alsnog een compleet andere titel en tijdperk mee? Het is wachten op de officiële aankondiging van Ubisoft.

2reacties

Terug naar een interessant tijdperk, al vond ik Unity eindelijk terug een speelbare game na het ontiechelijk rare black flag en niet-zo leuke AC 3

Rating:0

wss met een korrel zout nemen. Overlaatst stond em als release in maart 2017 over verscheidene sites.. dus geloof het pas als de datum officieel word meegedeeld.

Rating:0