Verrassende Halo Infinite-teaser maakt Halo-fans gek

Het is nog steeds wachten op de release van Halo Infinite en nog eens wat meer gameplay en details. Dat belet het team achter de game echter niet om wat 'te spelen' met de fans...

Zo verscheen er een random Halo Xbox Series X-teaser die in minder dan een dag maar liefst 2.3 miljoen views haalde. Vanuit het niets verscheen er op de officiële Halo-Twitterpagina een cryptische teaser die hint naar de terugkeer van de Banished en de slechterik uit Halo Wars 2, namelijk Atriox, in het in aantocht zijnde Halo Infinite.

Zoals gezegd werd deze random Halo tweet in minder dan een dag door 2.3 miljoen mensen bekeken, door 91000 Twittergebruikers geliked en meer dan 26500 keer geretweet. Om maar te zeggen dat de fans helemaal in de ban zijn van Halo Infinite. Ook al staat er nergens te lezen dat er een link is tussen deze tweet en Halo Infinite op zich. Dus wie weet, misschien gaart het nog om iets helemaal anders?

Anway deze maand komen we sowieso meer te weten want Microsoft heeft beloofd om in juli stevig uit te pakken met games voor hun Xbox Series X, inclusief Halo Infinite.

Releasedatum
10/02/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments