s
r

Verdansk zou een make-over krijgen bij de start van Warzone Season 5

Het is nog even, misschien zelfs lang, wachten op een nieuwe map in Warzone. Wat echter niet wegneemt dat Infinity Ward wat aanpassingen zal doorvoeren aan de huidge map Verdansk. En die zouden er misschien sneller kunnen komen dan je verwacht.

Nu Infinity Ward links en rechts wat Easter eggs heeft binnengesmokkeld in Warzone die hinten naar de nieuwe telg in de Call of Duty-reeks, zou het best wel eens kunnen dat ze deze lijn verder doortrekken in Call of Duty: Warzone Season 5. Naar verluid zouden we hiervan in Season 5 reeds de eerste aanpassingen kunnen zien.

Volgens “mensen betrokken bij de ontwikkeling van de game" zouden een aantal van deze wijzigingen waaronder het openstellen van het stadium waardoor je het nu ook effectief zal kunnen betreden, en het toevoegen van een trein vol loot, binnenkort merkbaar zijn. Dit alles om Verdansk klaar te maken met de Call of Duty-game die dit jaar moet verschijnen, en zodoende Warzone te implementeren (wat geruchten reeds eerder aangaven) in de nieuwe game.

Daarbovenop sluiten hints en andere zaken die Infinity Ward reeds eerder toepaste op Warzone, zoals het openen van de bunkers en de telefoons die Russisch uitkramen, perfect aan op het plaatje. Ook vermoeden sommigen dat de reveal van de nieuwe Call of Duty plaats zal vinden in Warzone zelf. Bovendien zou de nucleaire kernkop in Warzone gebruikt worden om de veranderingen aan de map door te voeren, en zou dit alles samenvallen met de officiële aankondiging van Call of Duty 2020, met of zonder bijtitel Cold War.

Wanneer we dit alles mogen verwachten? We vermoeden in augustus wanneer Season 5 officieel van start gaat.

Het worden dus boeiende tijden voor de Warzone-spelers én Call of Duty-fans.

Kunnen we binnenkort knallen in en rond Stadium?

Releasedatum
10/25/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments