Veel nieuwe details rond de battle royale-mode van Battlefield V

do 07/03/2019
Randy
0 reacties

De battle royale-mode van Battlefield V - genaamd Firestorm - zou deze maand nog moeten verschijnen in het nieuwe Tides of War-hoofdstuk, maar echt veel is er nog niet over geweten. Op de subreddit van Battlefield V heeft gebruiker Temporyal wel een pak details gevonden in de game files.

Zo zou Firestorm solo én duo matches bevatten. DICE liet eerder al weten om voor vierspeler squads te kiezen - en dat kan nog steeds het geval zijn - maar blijkbaar zitten solo- en duo-modes hier ook in vervat. Je zal ook je class kunnen kiezen, net zoals je in Apex Legends je Legend kiest.

Verspreid over de Firestorm-map zullen spelers ook kluizen tegenkomen die ze kunnen openen. Een tracker houdt bij hoeveel kluizen er worden geopend. DICE maakte bekend dat de battle royale-variant ook Conquest-achtige objectives heeft en deze zouden volgens de game files spelers belonen met voertuigen of supplies.

Voertuigen komen in twee varianten, transport of aanval. Er zijn ook vliegtuigen en dergelijke teruggevonden, maar het meest opmerkelijke is de verwijzing naar een helikopter wat - gezien de setting - best vreemd te noemen is. De usual shizzle die je van een battle royale-game mag verwachten, zitten ook in de mode verwerkt.

Releasedatum
20/11/2018
Beschikbaar voor