Vault of Glass met drie Guardians tot een goed einde gebracht

Destiny's Vault of Glass is (momenteel) zonder twijfel het hoogtepunt van de game. Bungie integreerde een week na release een aartsmoeilijke Raid die we met zes Guardians van minimum level 26 tot een goed einde moesten zien te brengen.

Een paar weken later is de Raid al heel wat van zijn pittigheid verloren, dit door de steeds sterker wordende spelers. Drie leden van de clan 'The Legend Himself' slaagden er bijgevolg in om de Raid tot een goed einde te brengen met slechts de helft van het aantal aanbevolen spelers. Al moest het drietal zeer tactisch en voorzichtig te werk gaan, het was toch de Sunsinger's resurrect die het trio redde. Het is momenteel onduidelijk hoe de spelers in een fireteam zijn geraakt met slechts drie spelers. Hoogstwaarschijnlijk hebben drie andere clanleden bij het begin van de Raid de groep verlaten. Momenteel zijn er speculaties over een mogelijk aankomend matchmaking-systeem voor Raids en andere pittige modi.

Releasedatum
09/09/2014
Beschikbaar voor

2 reacties

"Het is momenteel onduidelijk hoe de spelers in een fireteam zijn geraakt met slechts drie spelers." Door met een groepje van 3 te starten, net zoals je de weekly kan solo doen???

Rating:0

sry maar dat is bullshit ,

de laatste baas is onmogelijk met slechts 3 spelers
omdat die 3 dan allemaal in de timeportal gaan en er niemand buiten is om de poort open te houden

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments