Vault of Glass door legendarisch duo onder handen genomen

Een paar dagen geleden meldden we jullie nog dat de grootste uitdaging in Destiny, The Vault of Glass, tot een goed einde werd gebracht door een drietal fanatieke Guardians. Alsof dat nog niet straf genoeg was, werd de raid ditmaal tot een goed einde gebracht met twee personen.

De raid tot een goed einde brengen vergt niet alleen een hoog level, maar ook heel wat tactiek en kunde. Het tweetal, sc Furball en sc Slayerage, zijn beiden level 30 en kennen de raid van binnen en buiten. het huzarenstukje werd in een dik uur tot een goed einde gebracht en dat op de normale moeilijkheidsgraad. Krijgen we binnenkort de eerste video van een solo-nummertje doorheen The Vault of Glass te zien? Hieronder kun je de volledige strijd herbeleven.

Releasedatum
09/09/2014
Beschikbaar voor

1 reactie

wow, redelijk maf...
Ok, ze staan echt wel full spec die 2 maar je moet het toch nog steeds doen ze.
wel spijtig dat je de voice-chat niet hoort. Want op sommige stukjes stel ik mij wel vragen.
Eerste stuk om de portal te openen, waar je die 3 colums moet verdedigen. Hij blijft constant links, wil dat dan zeggen dat hij de 2 andere compleet overlaat aan zijn compagnon?
Zelfde bij de aanloop naar de volgende baas waar die oracles komen, moet je ook eerst 1, dan 2 en dan 3 colums verdedigen. die blijft altijd links en neemt maar 1 voor zijn rekening. Zou zijne maar dan nog zoveel meer badass zijn :lol:

Ik wil wel zijn wapens :drool:

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments