Vanaf vandaag kan je aan de slag met Resident Evil 2's “1-Shot”-demo

vr 11/01/2019
Praga
0 reacties

Vanaf vandaag kunnen PS4-gamers die reikhalzend uitkijken naar de release van Resident Evil 2 Remake aan de slag met een demo van de game. Dit in aanloop naar de release op 25 januari.

Knuffelen met een zombie is nooit een goed idee...

Capcom biedt spelers vanaf vandaag de mogelijkheid om aan de slag te gaan met de zogenaamde 1-Shot demo, een demo die je slechts éénmaal kan spelen en dit voor 30 minuten.

Je kan de demo, die ons meeneemt naar het Raccoon City Police Department, meerdere keren opstarten maar als de totale tijdsduur (in-game time) van 30 minuten er helemaal opzit is het over en out. Je kan in deze demo dus maar beter slim (en vooral niet te snel) te werk gaan wil je er het maximale uithalen.

Hou de overzichtsmap goed in de gaten, stockeer voldoende First Aid sprays, green herbs en munitie en maak goed gebruik van de omgeving om je te beschermen tegen de zombies die je zullen aanvallen. Ook goed om weten is dat de in-game klok stopt met tellen als je in de menu's zit, en dat je na het spelen van de demo nog eens kan rekenen op een exclusieve cinematic trailer die je wat meer vertelt over de game. Zeker eens proberen dus als je fan bent van de survival horror-aanpak in Resident Evil 2.

Wij konden een poos geleden aan de slag met de game en onze bevindingen kan je nalezen in onze hands-on preview.

Releasedatum
25/01/2019
Beschikbaar voor