Vanaf september bevat Xbox Game Pass Ultimate cloud gaming zonder extra kosten

We mogen gerust stellen dat Xbox- en pc-gamers met de Xbox Game Pass toegang hebben tot een shitload aan games en exclusives, zonder dat ze daarvoor te diep in hun geldbuidel moeten tasten. Maar het aanbod wordt nog straffer zegt Phil Spencer op de Microsoft-blog, en je hoeft er niets extra voor te betalen... En ook, volgens Phil, staat er in alles wat met Xbox Series X te maken heeft maar 1 iemand centraal, en dat is de Xbox-gamer. (Het zou er nog moeten aan mankeren denken wij dan...) Hieronder een greep uit de liefdesbrief die Phil Spencer schreef naar de Xbox-gamers...

In deze tijden waarin alle vormen van mishandeling en racisme aan het oppervlak komen wil Microsoft de Xbox-community veilig, toegankelijk en gastvrij maken. Racisme, discriminatie en haat van alle vormen horen niet thuis op Xbox. Als je denkt dat anderen zich gedragen op een manier die in strijd is met de normen, dan kan je dit melden aan het Xbox-veiligheidsteam, en dit het hele jaar door, 24/7. 

Je games zullen er het beste uitzien en spelen op Xbox Series X zegt Phil want Xbox Series X is ontworpen om een ​​nieuw niveau van trouw, gevoel, prestaties en precisie te bieden dat nog nooit eerder is vertoond in console-gaming. Alle games zullen er het beste uitzien en spelen op Xbox Series X, of ze nu afkomstig zijn van onze 15 Xbox Game Studios, zoals Halo Infinite, of van andere uitgevers en ontwikkelaars van wereldklasse.

Met meer dan 12 teraflops aan GPU-power waaronder nieuwe technologieën zoals hardwareversnelde Direct X-raytracing, en met vier keer de verwerkingskracht van een Xbox One X, stelt de Xbox Series X ontwikkelaars in staat rijkere en meer dynamische en levende werelden op onze schermen te toveren, meer realistische AI ​​en animaties in hun games te stoppen en ondersteuning te bieden voor hogere framesnelheden inclusief ondersteuning tot 120 FPS.

Met Xbox Series X hoef je ook minder lang te wachten vooraleer je kan spelen omdat het de laadtijden vrijwel elimineert met de 40x boost in I / O-doorvoer. Met aangepaste SSD- en Xbox Velocity-architectuur van de volgende generatie is bijna elk aspect van het spelen van games verbeterd. Spelwerelden zijn groter, dynamischer en laden in een oogwenk.

De Xbox Velocity Architecture biedt ook nieuwe platformmogelijkheden zoals Quick Resume, waarmee je naadloos kunt schakelen tussen meerdere titels en direct kunt hervatten waar je gebleven was zonder te wachten op lange laadschermen.

Dankzij de Xbox Game Pass worden alle Xbox Game Studios-titels dezelfde dag als de wereldwijde release uitgebracht op Xbox Game Pass, dus je beslist of je elke game afzonderlijk wilt kopen of ze allemaal wilt spelen met je Xbox Game Pass-lidmaatschap. Dus wanneer Halo Infinite wordt gelanceerd, kan je beslissen of je de game wil kopen of spelen met Xbox Game Pass. En je hoeft trouwens niet speciaal een Xbox Series X-console aan te schaffen aangezien Halo Infinite ook speelbaar is op Xbox One (X).

Dankzij de backwards compatibilty-modus kan je vier generaties games spelen op Xbox Series X. Het is de bedoeling voor alle Xbox One-games, waarvoor Kinect niet vereist is, om op Xbox Series X te spelen bij het opstarten van de console. En vanwege de kracht van Xbox Series X, zullen de meeste van deze games sneller laden en er op de nieuwe console vele malen beter uitzien en presteren.

Wat met al onze oude Xbox One-gamingaccessoires dan? De Xbox Elite Controller en Xbox Adaptive Controller werken allemaal op Xbox Series X, dus je hoeft geen nieuwe controllers aan te schaffen. In tegenstelling tot anderen (bedoel je PlayStation Phil?) is Xbox van mening dat onze investeringen in gaming mee moeten gaan naar de volgende generatie.

Je krijgt meer uit je Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap. Vanaf september worden, in de landen die het ondersteunen, Xbox Game Pass en Project xCloud zonder extra kosten samengebracht voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. Met cloud gaming in Game Pass Ultimate kun je meer dan 100 Xbox Game Pass-titels op je telefoon of tablet spelen. En omdat Xbox Live alle apparaten verbindt, kun je meespelen met de bijna 100 miljoen Xbox Live-spelers over de hele wereld.

Dus wanneer Halo Infinite wordt gelanceerd, kunnen jij en je vrienden samen spelen en jezelf onderdompelen in het Halo-universum als Master Chief - waar je ook bent en op verschillende apparaten. Cloud gaming in Xbox Game Pass Ultimate betekent dat je games niet langer zijn vergrendeld in de woonkamer. En net zoals je doet met de populaire film- en muziekstreamingservices, kun je, wanneer cloud gamen wordt gelanceerd in Xbox Game Pass Ultimate, je spel voortzetten waar je was gebleven op al je apparaten.

 
Releasedatum
01/01/1970
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments