"Universal Pictures heeft blijkbaar plannen voor een video game genaamd Jurassic World: Aftermath"

Er zijn in het verleden al een pak Jurassic Park-games aangekondigd en afgelast. Denk maar aan Jurassic World Survivor, onthuld in 2016 door ontwikkelaar Perfect World Entertainment. De game zou een open world survival game geworden moeten zijn die plaatsvond op Isla Nublar. Uiteindelijk werd de ontwikkeling stopgezet.

Nu heeft Universal Pictures de trademark "Jurassic World: Aftermath" binnengehaald en dat zou de titel zijn van een nieuwe video game binnen het Jurassic World-universum. Het suggereert meteen ook dat de game zich afspeelt na de gebeurtenissen uit de films (en dus ook na de gebeurtenissen uit de derde film genaamd Jurassic World: Dominion).

De trademark covert zowat alle gamegerelateerde platforms en zelfs "downloadable virtual reality game software", maar daar mogen we ons niet te blind op staren. Bij het aanvragen van een trademark wordt er altijd zo breed mogelijk gekeken. In ieder geval: waarschijnlijk nog eens een nieuwe dinogame in de "nabije" toekomst. En dat is nu toch wel even geleden. Fingers crossed dat deze niet geannuleerd wordt.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments