Ultieme solden in de PlayStation Store!

vr 19/01/2018
Praga
0 reacties

Het weekend staat voor de deur, en je weet niet wat te spelen. Je hebt je games uitgespeeld, bent ze beu of hebt zin in iets nieuws. Maar je budget om een nieuwe game te kopen is ontoereikend. Tot je plots een ingeving krijgt... Je grabbelt even in je jaszak of broekzak, en vindt er 20 euro. Perfect! Het feest kan beginnen!

Games voor nog geen €20! Omdat het kan!

Naast het heuglijke feit dat je nu 15 maanden PS Plus kan krijgen voor de prijs van 12 maanden, pakt PlayStation in de Store uit met de waanzinnige "Games voor nog geen 20 euro"-actie. Een nakomertje van de januari sales zeg maar.

Een heel pak kleppers kosten je dan ook  niet meer dan 20 euro per stuk. En met kleppers bedoelen we bijvoorbeeld Fallout 4 (100den uren spelplezier), Far Cry Primal (mijn favoriete FarCry-game), Hellblade, Until Dawn, Middle-earth: Shadow of Mordor-Game of the Year Edition, Sleeping Dogs Definitive Edition, DOOM en een pak andere grote titels.

Laat je verleiden, laat je lekker gaan want de prijs van sommige titels is echt belachelijk laag! Kom niet zeggen dat we je niet gewaarschuwd hebben!

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor