Ubisoft toont drie Far Cry 5-personages in drie trailers

Ubisoft toonde eerder vandaag de eerste officiële reveal trailer van de aankomende Far Cry-titel: Far Cry 5. Het spel neemt je mee naar Hope County in de Amerikaanse staat Montana, waar een religieus sekte-gevoel lijkt te dicteren. Drie extra trailers werpen verder licht op enkele inwoners in die staat.

Jerome Jeffries

Jerome Jeffries is een zwarte pastoor in wat voornamelijk een redneck gemeenschap lijkt te zijn. Zijn monoloog 'woe to the man who leads my flock astray' lijkt erop te wijzen dat hij een goederik is die tegen een kwaad in de omgeving strijdt. Iemand die zijn 'flock' van het goede pad wegjaagt. Aan het einde van de trailer grijpt hij ostentatief een wapen en zegt hij geen herder meer te zijn, maar een wolf die op jacht gaat naar zijn prooi.

 

Nick Rye

Nick Rye is een redneck piloot die hoopt dat zijn aankomend kind ('my boy') in zijn voetsporen treedt en leert vliegen. Hij vertelt over hoe zijn vader en grootvader in de oorlog meevochten als piloten 'so that I shouldn't have to'. Hij heeft het uiteindelijk over een groep slechte mensen in de streek die een gevaar voor de bevolking betekenen. Wanneer hij een minigun aan één van de vleugels van zijn kleine vliegtuigje bevestigt, geeft hij aan dat hij zich tegen het gevaar wilt verzetten. Rye lijkt, net als Jeffries, één van de good guys in de game.

 

Mary May Fairgrave

Nog iemand die aan de kant van de good guys lijkt te staan: de bevallige powerlady Mary May Fairgrave. Ze bezit een bar die ze van haar recent overleden vader erfde. Ook zij heeft het over een groep mensen ('they') die in de staat binnenvielen en alles voorgoed veranderden. Ze maakt zich duidelijk op voor een grote strijd, afgaande op het wapentuig dat ze achter de toog van haar bar heeft staan.

 

Welke rol deze drie personages nu net zullen spelen in de aankomende Far Cry-game, ontdekken we op 27 februari 2018.

Releasedatum
03/27/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments