Ubisoft gaat Ghost Recon Breakpoint reanimeren

di 29/10/2019
Praga
2 reacties

Het is geen publiek geheim dat zowel The Division 2 als Ghost Recon Breakpoint van een belabberde kwaliteit waren, en niet aan de verwachtingen voldeden op het vlak van sales en kwaliteit. Meer nog, beide games en in het bijzonder Breakpoint zijn er de oorzaak van dat Watch Dogs Legion en Rainbow Six Quarentine werden uitgesteld. En toch laat Ubisoft Breakpoint niet vallen.

Meer nog, het bedrijf laat weten dat het nog heel wat plannen heeft om de game te reanimeren. 

Beginnen doet de studio met het aanpakken van technische issues waaronder bugs en de stabiliteit van de game. Zo krijgen we half november een eerste stevige update, namelijk 1.0.3, dewelke problemen met de drones, night-vision goggles en de mission completion notification pop-up moet aanpakken.

Over naar de post-launch content dan. In december mogen we een eerste raid verwachten, genaamd Project Titan. Daarna krijgen we ook nog een Terminator live event. En dat is nog niet alles want de volgende in het rijtje is het onder handen nemen van Ghost Recon Breakpoints in-game economie. Er zijn namelijk twee soorten in-game currencies, iets wat verwarrend overkomt in het van een flinke overdosis microtransacties voorziene game.

Last but not least, en toch een van mijn stokpaardjes in de serie, is de toevoeging van AI teamleden.

Het volledige statement kan je er op nalezen in de Ubisoft-blog.

Releasedatum
04/10/2019
Beschikbaar voor

2reacties

"Het is geen publiek geheim dat zowel The Division 2 als Ghost Recon Breakpoint van een belabberde kwaliteit waren" en in de review...

+ Grafisch sterk!
+ Perfect alleen speelbaar...
+ ...maar met vrienden enorm veel fun
+ Veel endgame content
+ Washington is ook wel een interessante setting

Rating:0

ik heb met dit deel een beter gevoel dan met deel 1 omdat het alleen uit te spelen is , als ik dan met vrienden speel zijn het ook vrienden geen random spelers . ik ben nog echt een solo speler oude school.

Rating:0