Tyler “Ninja” Blevins' populariteit in vrije val

do 21/02/2019
Praga
0 reacties

Ooit was hij, Tyler “Ninja” Blevins, de koning onder de streamers, vandaag echter is dat een pak minder...

In tien maanden tijd heeft Ninja maar liefst 90 procent van zijn Twitch-subscribers verloren. Met een elfde plek is hij zelfs uit de top 10 gedonderd. Een van de redenen hiervoor is, hoe raar het ook mag klinken, dat hij door zijn populariteit vaak komt opdraven in shows, events zoals de Super Bowl en/of andere commerciële verplichtingen. De tijd die hij daarin steekt kan hij dus niet gebruiken om te streamen en dus moeten zijn fans op zoek naar andere streamers.

Daarnaast zou hij ook betrokken zijn bij een aantal schandaaltjes en regelmatig andere streamers beschuldigen/zwartmaken. Ook iets wat hem niet in dank wordt afgenomen zo blijkt uit de vele reacties die we online vinden.

Volgens Twitch Stats staat hij nu op de 11de plaats met zo'n 25.151 subs, terwijl TwitchTracker hem op plaats 8 zet met 28.049 subs. Als we dat even vergelijken met zijn recordperiode, en die van Twitch, dan zat hij aan meer dan 263.000 subscribers.

De eer voor populairste streamer is nu weggelegd voor Shroud met 69.001 subs. Let ook even naar de cijfers van DrDisrespect die na een korte periode van bezinning (troubles met zijn madam) toch nog op een mooie vijfde plaats staat met 39.883 subscribers.

Anderzijds zal je Ninja niet horen klagen want door zijn vele 'mainstream' optredens verdient hij nog meer centen dan voorheen... Het is dus niet allemaal kommer en kwel om met een positieve noot af te sluiten. Maar je leert hieruit dat als je zelf een populaire streamer wil worden, je al je (vrije) tijd en energie in het streamen moet steken als je iets wil opbouwen.