Twitch-streamer in tranen nadat chat haar Tifa-cosplay niet 'sexy' genoeg vond

Het internet - en dan specifiek de zogenaamde Twitch-chat - kan bruut en brutaal zijn, dat is nogmaals bewezen tijdens een stream van Jinnytty. Zij kreeg van haar publiek te horen dat haar Tifa-outfit - een cosplay die ze doet van het bekende personage uit Final Fantasy VII (Remake) - niet sexy genoeg was. Waarna ze in tranen uitbarstte.

"Coomers take it too far", zo betitelde ze de clip. Een 'coomer', en ik moest het ook even opzoeken, is volgens de internetdefinitie een weergave van een 'mager kereltje dat aanzien wordt als een persoon die te vaak masturbeert. Een oversekste jongeman of, in het algemeen, ronduit een loser'.

Een duidelijk emotionele Jinnytty reageerde vervolgens tijdens haar stream: "Jullie weten dat ik mezelf al niet vaak in beeld breng. En wanneer ik dit dan doe, dan vragen jullie me om meer te laten zien en m'n kleren uit te doen... Waarom zou je dat zeggen?! Het is zo vernederend. Ga gewoon porno zien dan." Of hoe dergelijke zaken uit de hand kunnen lopen.

3 reacties

Ja want je duizenden followers kijken dagelijks naar jouw omdat ze ECHT grote FANS zijn van cosplay... plssssss ... of zoals "doe maar" zei: "Heyyyyy er zit een knop op je teveeeeee, die helpt je zo uit de pureeeeeee"...

Rating:0

druk hem in en ga maar mee
de bloemen buiten zetten

Rating:0

Sinds 2017 zie ik geen verschil meer tussen de frontpage van Twitch of Chaturbate. Dat die site gewoon doodbrandt.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments