Tony Hawk doet "10 year challenge" op eigen manier

ma 04/02/2019
Randy
0 reacties

Op zijn Twitter-kanaal leverde Tony Hawk onlangs ook zijn bijdrage aan de "10 year challenge" die al enkele weken de ronde doet. Maar wel op zijn eigen manier. Het is net tien jaar geleden dat Tony Hawk's Project 8 het levenslicht zag en dus moest hij voor zijn foto gewoon even een exemplaar uit z'n collectie opvissen.

"De Tony Hawk's Pro Skater-games hebben m'n leven veranderd. Op alle vlakken. Ze hebben me de financiële zekerheid en vrijheid gegeven om nieuwe dingen te ondernemen en initiatieven aan te gaan. Ik zal nooit vergeten dat een persoon van ontwikkelaar Neversoft me na de release van het vierde deel met me wilde lunchen in Los Angeles. Hij vertelde me "Tony, de games zijn veel groter geworden dan we ooit hadden kunnen hopen. En dat heeft zo zijn gevolgen." Waarop hij me een cheque van 4 miljoen dollar toeschoof", zo liet Hawk in een interview vorig jaar nog optekenen.

Ondertussen zitten we aan Tony Hawk's Skate Jam, de nieuwste mobiele game die naar verluidt echt te erbarmelijk is voor woorden. Het wordt hoog tijd dat we nog eens een geweldige THPS-game voor de kiezen kregen.

 

Releasedatum
29/09/2015
Beschikbaar voor