Titanfall 2 krijgt een tweede leven dankzij Apex Legends

di 12/02/2019
Praga
1 reacties

Het kan verkeren zei een wijs man ooit... Het ziet er immers naar uit dat Respawn Entertainments geniale Titanfall 2, inderdaad ik schrijf met opzet geniale, een tweede leven krijgt.

Sinds de release van Apex Legends lijken meer en meer gamers hun weg (terug) gevonden te hebben naar Titanfall 2. Iets dat zich uit op alle consoles en pc.

Op de Titanfall Reddit en de Resetera forums lezen we dat wereldwijd de aantallen voor Titanfall 2, op elk platform de hoogte zijn ingegaan sinds de release van Apex Legends. Zoals we allemaal weten is Apex Legends een titel van Titanfall 2-ontwikkelaar Respawn en speelt Apex Legends zich af in het Titanfall-universum. Genoeg reden dus voor heel wat spelers om Titanfall 2 een tweede (of voor sommigen zelfs eerste) kans te geven.

Het voorbije weekend speelden meer dan 10000 spelers Titanfall 2 op Xbox, daarvoor waren dat ongeveer 2 à 3000 spelers. Op pc stegen de aantallen dit weekend van zo'n 800 à 1500 naar 3500 spelers. Op PlayStation 4 spelen zo'n 2000 spelers gemiddeld Titanfall 2, maar het voorbije weekend verdubbelden ook daar de spelersaantallen.

Wat ons betreft alvast terecht want Titanfall 2 is, ik zei het eerder al, een geniale game die ook jij gespeeld moet hebben! Onze Titanfall 2-review checken is alvast een goed begin!

 

 

Releasedatum
28/10/2016
Beschikbaar voor

1reactie

En zo hoort het ook, TF2 is letterlijk één van de beste single player games die ik heb gespeeld én de multiplayer is ook nog eens fantastisch. Voor de prijs die het spel nu kost, absoluut aan te raden!

Rating:0