Tien jaar oude Old School RuneScape viert vierde verjaardag

do 16/02/2017
Praga
0 reacties

Old School RuneScape viert haar verjaardag met in-game festiviteiten, extra world servers voor haar groeiende player base, en de aankondiging van het volgende grote eSports-toernooi. Old School RuneScape werd in februari 2013 geïntroduceerd en laat nostalgische spelers de iconische MMORPG Runescape beleven zoals in 2007.

Old School RuneScape trakteert zichzelf op een verjaardagscadeau met de toevoeging van nieuwe world servers. Met de nieuwe servers krijgen tienduizenden nieuwe spelers de mogelijkheid zich te voegen bij de honderdduizenden retro-gamers die de MMO nog dagelijks spelen. Bovendien opent vandaag een in-game event dat spelers uitnodigt om hun feestmutsen te voorschijn te halen, lol te trappen met iconische personages als Party Pete en King Roald, en verjaardagscadeaus te krijgen.

Old School RuneScape heeft een opvallend grote focus op eSports, gezien haar low-fi karakter en introduceerde in 2016 de Deadman Tournaments: een brute player-vs-player survival game mode. Deadman Invitational 5 is het eerste toernooi van 2017 en spelers kunnen zich nu inschrijven. In dit hardcore competitive gaming-toernooi vechten spelers een hopeloze strijd tot de dood om kans te maken op een prijs van $10.000. De finale van Deadman Invitational 5 zal plaatsvinden in ESL studio 1 in Leicester, VK, op 25 maart.