Tennis World Tour aangekondigd

vr 19/05/2017
Praga
1 reacties

Bigben en Breakpoint kondigen met plezier Tennis World Tour aan, de nieuwe standaard voor tennisgames. Deze tennisgame verschijnt in 2018 voor consoles en pc.

Om de best mogelijke game te maken en aan de verwachtingen van spelers te voldoen, heeft de studio een ervaren team samengesteld met mensen die eerder werkten aan de “Top Spin”-licentie.

Pierre André, game designer van Tennis World Tour en voormalige producer van “Top Spin 4”: "We wilden al jaren een nieuwe tennisgame maken, een spiritueel vervolg op “Top Spin 4”. Dankzij de technologische vooruitgang kunnen we nu de ultra-realistische simulatie maken waar we van droomden.

Dit verlangen om een getrouwe tennissimulatie te leveren vertaalt zich naar uitdagende rally-gameplay, een breed aanbod aan speelstijlen en een strategische voorbereiding die de loop van elke wedstrijd beïnvloedt.

Daarnaast laat Tennis World Tour je de carrière van een profspeler beleven: er zijn meer dan 30 speelbare tennissterren waaronder Roger Federer, Gaël Monfils, Angelique Kerber en Garbiñe Muguruza.

Meer informatie over de game zal bekend worden gemaakt tijdens Gamescom 2017.

1reactie

Zalig! Top Spin was een fantastische reeks die al lang verdiende een spirituele hedendaagse opvolger te krijgen.
One to follow :)

Rating:0