s
r

Street Fighter V verkoopt slechter dan Capcom verhoopte

Street Fighter V ging alvast 1,4 miljoen keer over de toonbank. Dat blijkt uit een rapportage van de verkoopscijfers aan het einde van Capcoms financiële jaar.

Met die 1,4 miljoen exemplaren doet Street Fighter V het ongeveer 600 000 exemplaren slechter dan uitgever Capcom hoopte. De makers dachten dat er sinds de release in februari zo een 2 miljoen kopieën over de toonbank zouden gaan.

Die tegenvallende cijfers lijken uiteindelijk niet zo vreemd, aangezien de game een moeilijke launch kende. Een reeks technische problemen werpen een grote schaduw over de eerste weken van de vijfde volledige Street Fighter-titel. Daarnaast misten fans van de populaire vechtreeks een hoop features en toetsen die de voorgaande delen wel kenden.

Capcom probeert intussen de schade die de nieuwe Street Fighters V bij fans aanrichtte recht te zetten aan de hand van updates. In juni introduceren de makers Story Mode voor de game. Intussen kan je de titel al een drietal maanden kopen voor PC en PS4.

Releasedatum
02/16/2016
Beschikbaar voor

4 reacties

Dat ze nog wat extra characters dlc der in steken waar ge drie jaar voor moet spelen om te kunnen unlocken tenzij dat je er voor betaald, dat zal wel werken!

Rating:0

Tja, wat hadden ze nu zelf verwacht? Dat serieuze gamers die DLC shit blijven slikken? Als ge't mij vraagt zijn er nog 1.4 miljoen exemplaren teveel verkocht. Voor 15 euro zou ik het mss overwegen, met de DLC erbij kom je dan wel aan 60 euro uiteindelijk voor een "volledig" spel.

Rating:0

Volgens mij hebben jullie SF5 niet. Je moet helemaal geen 3 jaar spelen om characters te unlocken. Probleem ligt imo dat er voorlopig niet genoeg single player content is. In juni zouden we full story mode moeten krijgen. SF5 core is geweldig. En het wordt alleen maar beter.

Rating:0

Het spel is gewoon veels te vroeg uitgebracht.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments