Stevige content-update voor Red Dead Online

wo 15/05/2019
Praga
0 reacties

Het succes van een online spelwereld, en zeker in het geval van Red Dead Online, valt of staat met de content. Hoe meer boeiende content om de spelers te entertainen, hoe beter. Iets waar ze zich bij Rockstar van bewust zijn, getuige daarvan deze stevige content-update.

De nieuwste Red Dead Online-update brengt heel wat nieuwe gameplay, waaronder nieuwe coöperatieve story-missies, Free Roam-activiteiten, en de Poker-toevoeging. Verder zijn er allerlei andere updates en verbeteringen beschikbaar die ervaring van de Red Dead Online-wereld moeten versterken en stabiliseren.

De wraak-sage van Jessica LeClerk breidt zich uit met nieuwe missies in A Land of Opportunities voor zowel eerbare als oneerbare spelers. Na de epische confrontatie in Fort Mercer, waarmee de laatste reeks missies werd afgesloten, helpen spelers LeClerk dichter bij de waarheid achter de moord op haar man te komen. In het meer eervolle Gunslinger-pad vecht je tegen de Del Lobos-bende en help je Marshall Tom Davies om Valentine te redden - en zijn eigen hachje.

Verdedig in de Outlaw-bundel wetgeleerden om Samson Finch te helpen bij een roofoverval, en speel een riskante diefstal klaar bij de Saint Denis Bank waarbij het risico hoog is en de beloning net zo. Beide paden leiden naar een rendez-vous in Blackwater met een gevaarlijke tegenstander.

Ook de Free Roam-missies breiden uit met nieuwe personages uit het verhaal van Red Dead Redemption 2 en een aantal nieuwe en diverse missietypen. Neem je Posse mee om Thomas the Skiff Captain in Bayou Nwa te ontmoeten voor wat eerlijk werk, of bezoek de gastvrije Aberdeen Pig Farmers om je handen extreem vies te maken en kijk uit naar meer personages die binnenkort verschijnen.

Competitief vissen is nu on-demand beschikbaar in één van de drie nieuwe Posse Versus Challenges. Posse-leiders kunnen eenvoudig het Player-menu gebruiken om intra-Posse-wedstrijden te starten om zo de grootste vangst binnen te hengelen voordat de timer opraakt in de Biggest Fish Contest. Haal de meeste vliegende vogels uit de lucht in de Bird Shooting Contest, of verzamel de meeste planten in de Herb Picking Contest.

Terwijl je je een weg door het grensgebied baant, kun je stedelingen en reizigers in nood tegenkomen, of opportunisten die op jagen op eenzame ruiters. Blijf scherp en hou het in de gaten, veel van deze ontmoetingen bieden XP, Honor, Cash en zelfs Gold-beloningen.

Ga naar pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om je vrienden uit te dagen voor een privé, invite-only potje Hold ‘Em. Of verhoog de inzet en neem plaats aan een openbare tafel, waar de buy-ins en beloningen nog hoger zijn. Alle pokertafels hebben ruimte voor maximaal 6 spelers, beschikbaar op 5 locaties: Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine en Flatneck Station.

Vanaf deze zomer kunnen spelers de eerste drie van een reeks nieuwe rollen op zich nemen: het opsporen van gezochte misdadigers als premiejager; de wereld afzoeken, op jacht naar schatten en andere exotische voorwerpen om vervolgens aan verzamelaars te verkopen of een bedrijf als handelaar - of iets anders - opbouwen in het kamp. Elke nieuwe rol krijgt unieke gameplay, en een hoop nieuwe outfits, wapens en andere beloningen. Spelers kunnen zich focussen op één specifieke rol om snel vooruitgang te boeken en de unieke kenmerken van elke rol te ontgrendelen. Je kunt je ook in meerdere rollen tegelijk te ontwikkelen, en zo al spelend een uniek karakter en levenspad creëren. Ervaar Red Dead Online nu om kennis te maken met de wereld, en je voor te bereiden op de lancering van deze nieuwe rollen van komende zomer.

En dit alles is nog maar een handgreep uit de inhoud van de nieuwe update. Start de game dus gewoon op en ga zelf op ontdekking.

Releasedatum
26/10/2018
Beschikbaar voor