s
r

Star Wars: The Old Republic nu gratis speelbaar via Steam

De zon schijnt en het is veel te warm om je kot te verlaten. Wat doe je dan? Een spelleke spelen natuurlijk! Of wat had je gedacht... De fans van Star Wars die hoeven er zelfs geen geld voor uit te geven want een van de beste Star Wars-games, namelijk Star Wars: The Old Republic, is nu gratis speelbaar via Steam.

EA en BioWare hebben goed nieuws voor ons, de populaire MMORPG Star Wars: The Old Republic kan je nu gratis downloaden via Steam. Spelers kunnen van start gaan of verdergaan met hun eigen, verhaalgedreven Star Wars-saga, terwijl zij spelen met een van de vele iconische character classes. Zij kunnen kiezen om het pad te bewandelen van de Light side of de Dark side van de Force.

Star Wars: The Old Republic (SWTOR) op Steam maakt volledig gebruik van crossplay en cross-save met de directe SWTOR-launcher, dus alle progressie zal worden overgedragen wanneer de speler inlogt via een van deze methoden. 

Ook zijn er nieuwe collectables met een SWTOR-thema beschikbaar op Steam, inclusief nieuwe ruilkaarten, profielachtergronden en emoticons. Daarnaast worden er in een toekomstige update 100 Steam achievements toegevoegd en spelers op Steam worden met terugwerkende kracht beloond op basis van achievements die zij al eerder hebben behaald in SWTOR.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments