Spelers verklaren Anthem officieel dood

Anthem, het moest en zou een succesverhaal worden. Meer nog, het moest voor BioWare na het debacle van Mass Effect Andromeda, een terugkeer door de grote poort worden. Jammer genoeg liep het niet helemaal zoals gepland...

De bèta's wezen al aan dat er problemen zouden opduiken, de launch verliep alles behalve succesvol, de reviews waren alles behalve rooskleurig en het ergste van al is dat het team achter de game niet echt gehaast was om de vele bugs en andere problemen aan te pakken. Daarbovenop ontbrak het de game aan voldoende (endgame) content en loot om de spelers te blijven boeien. En zo kunnen we nog even doorgaan.

Meer recent was er dan nog de aankondiging dat ook het schema van de vooropgestelde roadmap met post launch content niet zou gehaald worden, én om alles nog erger te maken, dat de hoofdmacht van het team overgeheveld zou worden naar de nieuwe Dragon Age.

Ook op Twitch lijkt de game reeds dood en begraven te zijn.

"Give up, please. The game is dead. It's not worth waiting for anymore. I mean, what are we honestly waiting for anyway?"

De spelers zijn het definitief beu en hebben dan ook besloten om de game officieel dood te verklaren. Moest je nog een laatste woordje willen plaatsen, rep je dan naar de Anthem subreddit.

 

Releasedatum
02/22/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments