Speel zaterdag 20 juni samen met ons Rocket League in ons nieuwste 9lives.be community-event

Het is weer tijd om met een nieuw community event op de proppen te komen, Rocket League. We beginnen er een gewoonte van te maken om op regelmatige basis een 9lives community-event te organiseren. 9livers die er de vorige editie(s) al bij waren kunnen beamen dat de tijd vliegt als je je amuseert.

Nu zaterdag 20 juni, om 21u00, pakken we uit met een nieuw community-event. Zoals je in de titel al kan lezen, zal de game van dienst deze keer "Rocket League" zijn. Rocket League bestaat al bijna 5 jaar en is nog steeds een van de meest gespeelde games ter wereld. De ideale gelegenheid om dit 5-jarig bestaan te vieren dus.

Je hoeft gewoon je aanwezigheid in het twitchkanaal te bevestigen en we zorgen ervoor dat je kan meedoen. Daarnaast kan je op ons twitchkanaal bekende 9lives-koppen als Loser of JohnnyricoMC tegen het lijf lopen én uitdagen voor een duel, op de slots/roulette spelen en zelfs Booka Shade het zwijgen opleggen.

Dus, nu zaterdag om 21u00  gewoon inloggen op www.twitch.tv/bookashadebe en www.twitch.tv/9lives_be (officiële 9lives twitch).

Je kan ook het 9lives-forum in de gaten houden voor meer informatie rond dit event.

 
Releasedatum
11/14/2017

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments