Speel mee met 9lives Fall Guys: Ultimate Knockout-event en win coole prijzen

Het is tijd voor een nieuw 9lives community event! Op 16 september pakken we uit met een van de coolste en hotste games van het moment, namelijk Fall Guys. Ben je een grote fan van het spel, dan moet je zeker meedoen want er vallen coole prijzen te rapen. Ben je geen fan van het spel? Ook dan moet je meedoen want er vallen, zoals we reeds zeiden, coole prijzen te winnen. Hieronder de volledige uitleg van ceremoniemeester en onze chef Fall Guy Booka.

Ok 9livers, het is tijd om te zien wie hier de beste Fall Guys-speler is. Remember, als je hier de titel wint van beste 9lives Fall Guys-speler, dan gaan veel mensen u aanbidden. 

Goed om weten, Fall Guys ondersteunt geen cross play. Dus pc-gamers moeten samen spelen en PS4-gamers moeten eveneens samen spelen. Voor dit event kan iedereen dus meedoen. Helaas ondersteunt de game geen tracker. Dus om de scoring te controleren is de opzet als volgt:

Degene die de meeste kroontjes wint op deze avond, wint he toernooi. De scoring is per individu. Je kiest zelf of je alleen, per 2 per 3 of per 4 speelt. Maar per groepje streamt minimum 1 iemand. Dus als je alleen speelt, moet je sowieso streamen. Dit is om de scoring na te gaan.

Als het event gedaan is laat je hier weten hoeveel kroontjes jijzelf of iemand van je vrienden in je groep gewonnen hebben. De top 3 moeten we dan sowieso controleren. Als je via Twitch streamt, stuur je achteraf de clipjes door waar jij of iemand uit jou groep het kroontje wint.

Stream je via YouTube, geef dan je link door en de tijdscode waar je het kroontje wint.

Inschrijven:

Schrijf je hier in. Post je PSN-naam en als je in team speelt ook die van je teamgenoten. Voor pc-spelers hetzelfde. Zet de link er ook bij van degene die gaat streamen (zeer belangrijk).

Wanneer:

Woensdag 16 september
Check in: 20u15 start: 20u30 einde: 22u30

Deelnemers:

100 spelers
Prijs: 30 euro kaart voor PSN, steam/...naar keuze!

Format:

  • 2u lang ieder voor zich Fall Guys spelen
  • Start 20u30
  • Einde 22u30

Het zou fijn zijn, mocht je tussen de wedstrijden door op Discord laten weten of je een kroontje gewonnen hebt. Dan kunnen we live volgen wie aan kop staat. Het zou het event een stuk fijner maken!

Meer info en inschrijven via deze forumpost!

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments