Speel gratis The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

vr 13/04/2018
Praga
0 reacties

Heb je al veel horen vertellen over The Elder Scrolls V: Skyrim maar de game nog nooit gespeeld, dan moet je toch even verderlezen. The Elder Scrolls V: Skyrim is namelijk gratis te spelen op Xbox One en PC, en dit tussen 12 en 16 april. De uitgelezen kans dus om kennis te maken met dit meesterwerk en een van de beste RPG's van de voorbije jaren.

Schuilt er een drakendoder in jou?

Dit op zich is uiteraard geweldig nieuws, al vinden we het een zure appel om te moeten meegeven dat dit niet het geval is voor PlayStation 4-spelers...

Deze promotie is beschikbaar op Steam en Xbox Live, en bevat naast de basisgame, ook de drie add-ons namelijk Hearthfire, Dragonborn en Dawnguard. Xbox One-spelers moeten bovendien over een Xbox Live Gold-abonnement beschikken om van dit aanbod te kunnen genieten.

Heb je daarna zin om de game aan te kopen, dan geniet je tot en met 23 april een korting van maar liefst 50 procent én kan je verderspelen waar je gestopt bent aangezien je saves meegenomen worden.

Toch een klein lichtje voor de PS4-spelers want ook al kunnen zij de game niet gratis proberen, ze kunnen wel genieten van de korting.

Releasedatum
28/10/2016
Beschikbaar voor