Speel dit weekend GRATIS Hunt: Showdown

vr 10/08/2018
Praga
0 reacties

Dit weekend kan je gratis aan de slag met het unieke co-op game Hunt: Showdown. Sinds gisteren, tot en met maandag 13 augustus kan je via Steam gratis proeven van deze toch wel unieke game. Besluit je de game dan ook effectief aan te schaffen, dan krijg je een mooie korting van 20 procent.

Hunt: Showdown, ontwikkeld door CRYtek en nog steeds in Early Access, is een multiplayer, first-person bounty hunting game die de spanning, intensiteit en actie uit diverse multiplayer games omtovert tot een aparte spelervaring. Gedurende elke match gaan tien spelers, solo of in duo op zoek naar verborgen schatten in een grimmige omgeving. Vinden ze de schat, dan moeten ze eerst het monster dat de schat bewaakt uitschakelen.

Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, moeten ze ook het extraction point zien te bereiken voor de andere teams er in slagen hen uit te schakelen, en zelf met de schat aan de haal gaan. Zoals gezegd, de game is gratis dit weekend, dus probeer hem zeker eens uit, alleen of met je vrienden.

 

Releasedatum
2018
Beschikbaar voor