Speel als Ewok in Battlefront 2's Night on Endor-update

ma 16/04/2018
Praga
0 reacties

De schattigste wezens uit het Star Wars-universum zijn ongetwijfeld de lekkere harige, fluffy en knuffelbare Ewok. En het leuke nieuws voor de fans van deze harige bosbewonertjes is dat ze er vanaf 18 april mee aan de slag kunnen.

Ze zijn zo lief mijnheer...

Vanaf 18 april kunnen spelers een nieuwe spelmodus met tijdslimiet spelen, speciale Appearances ontgrendelen met Kristallen en/of Credits en nog veel meer in de Star Wars Battlefront II Night on Endor-update. 

Begin als een Ewok en bescherm je gebied tegen indringers van het Keizerrijk, of speel als een stormtrooper die zijn best doet om aan de hinderlaag te ontsnappen, en vecht in de nacht voor controle over Endor in de nieuwe Ewok Hunt-modus. 

In Ewok Hunt speel je als Ewok of als lid van een groep stormtroopers. De hinderlaag begint wanneer nietsvermoedende stormtroopers worden aangevallen door Ewoks met speren, Wisties en andere vaardigheden om hun tegenstanders uit te schakelen. Iedere stormtrooper die verslagen wordt, roept een nieuwe Ewok op. Dit gaat door tot het leger van het Keizerrijk volledig is uitgeschakeld en de Ewoks feest kunnen vieren.

Maar de superieure training en vuurkracht van de stormtroopers maken het de Ewoks niet makkelijk. Spelers zijn bewapend met een arsenaal aan wapens en zaklampen om de duisternis te verbannen, en ze moeten de hinderlaag van de Ewoks afweren als ze willen overleven tot het evacuatieteam arriveert.

Releasedatum
17/11/2017
Beschikbaar voor