Sony PlayStation introduceert downloadfunctie voor PlayStation Now

vr 21/09/2018
Praga
0 reacties

Al dat streaminggedoe, ik word daar zo moe van... en het is echt niets voor mij. Gelukkig komt Sony met een alternatief op de markt...

Sony Interactive Entertainment deelt vandaag mee dat PlayStation Now-abonnees games naar de lokale opslag op hun PlayStation 4 kunnen downloaden, als alternatief voor streamen. 

De nieuwe downloadfunctie, die vanaf deze week beschikbaar is, kan worden gebruikt voor honderden kaskrakers, exclusieve PlayStation-games en geremasterde PS2-klassiekers. PS4-titels, waaronder Bloodborne, God of War 3 Remastered, Sniper Elite 3, DiRT Rally en Farming Simulator 17 kunnen als ze zijn gedownload, worden gespeeld met een native resolutie van maximaal 4K en met 5.1 surround sound.

Met de nieuwe downloadfunctie zijn er nog meer manieren waarop gamers hun favoriete titels met volledige PlayStation Network -functionaliteit kunnen spelen en kunnen genieten van de beste PS Now-ervaring. Alle gedownloade games op PS Now ondersteunen DLC, microtransacties, add-ons en PS4 Pro-verbeteringen.

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor