Sony bevestigt Monster Hunter-film voor 2020

vr 08/02/2019
Praga
1 reacties

Monster Hunter World is zonder twijfel een van de beste en meteen ook best scorende games van het voorbije jaar. Niet verwonderlijk dus dat we een film mogen verwachten gebaseerd op Capcoms franchise.

Sony Pictures bevestigt nu dat de we de Monster Hunter-film in de bioscoop mogen verwachten op 4 september 2020. In de hoofdrollen zien we onder andere Milla Jovovich (Resident Evil), Ron Perlman (Hellboy) en Tony Jaa.

Het enige wat we tot op heden van deze film vernamen of gezien hebben zijn wat foto's van op de set maar nu ook Sony Pictures van zich laat horen mogen we er dus van uit gaan dat deze productie, die in handen is van Event Horizon en Resident Evil-director Paul W. S. Anderson, er effectief komt volgend jaar.

Het verhaal neemt ons mee met een crew van United Nations-eenheden die door een portaal terechtkomen in een alternatieve dimensie waar ze een wereld ontdekken die gedomineerd wordt door gigantische monsters. Aan het team, geleid door kapitein Natalie Artemis (Milla Jovovich) en de Hunter (Tony Jaa), om te voorkomen dat de monsters er in slagen door het portaal in onze wereld te geraken en hier alles te vernietigen. Hoe ze dat moeten doen? Een manier vinden om het portaal te vernietigen zonder dat ze zelf vast komen te zitten in deze alternatieve wereld.

 

Releasedatum
09/08/2018
Beschikbaar voor