Sniper Ghost Warrior Contracts 2 officieel aangekondigd, verschijnt deze herfst

CI Games’ president Marek Tyminski heeft vandaag officieel aangekondigd dat zijn team druk in de weer is met het ontwikkelen van Sniper Ghost Warrior Contracts 2. De game verschijnt nog in de herfst van dit jaar, op pc.

Voorlopig enkel op pc, en dus in de herfst van dit jaar. En met die informatie moeten we het voorlopig doen. Er is geen reveal trailer voorhanden, en ook op Steam is er momenteel niets terug te vinden. Mysterieus...

De grote baas van CI Games verduidelijkt:

"De ontwikkeling van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 draait op volle toeren. Momenteel is het nog te vroeg om een releasedatum te pinnen, maar ik vermoed dat de game dit jaar nog verschijnt. Het team achter deze nieuwe game bestaat uit ervaren mensen die het klappen van de zweep kennen, wat de ontwikkeling vergemakkelijkt."

"We zijn ook druk in de weer met het introduceren van een nieuwe feature die de aankoop van de game, zowel voor bestaande fans, als nieuwe spelers, aantrekkelijk moet maken. Ook introduceren we een heel pak verbeteringen ten opzichte van het origineel. Reken sowieso op een nieuwe verhaallijn die zich afspeelt in een nieuwe regio. De game verschijnt op consoles en pc, en het budget is lager dan voor de voorganger.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 wordt dus een current-gen game, en er zijn momenteel geen plannen om de next-gen toer op te gaan.

Sniper Ghost Warrior Contracts was niet meteen een schot in de roos.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments