Seoul Dynasty valt uit de top 3

za 10/02/2018
Lode
0 reacties

De topfavoriet in de Overwatch League kan het niet waarmaken in Stage One. Seoul Dynasty mag niet meestrijden om $ 125.000. London Spitfire en New York Excelsior zijn al zeker van een plek in de top 3 voor Stage One.

Voor hun laaste match in Stage One moest Seoul Dynasty met 4-0 winnen tegen San Francisco Shock, maar dat was niet het enigste. Hun lot ging ook af van de resultaten van enkele andere matchen. Seoul Dynasty kon niet gemakkelijk winnen van San Francisco Shock, integendeel. De Koreanen kwamen 1-2 achter door verlies op de mappen Anubis en Illios. Uiteindelijk konden ze het nog goedmaken en wonnen ze met 3-2.

De Overwatch League is opgedeeld in vier stages. Vandaag worden de laatste matchen afgewerkt van Stage One. De beste drie teams mogen spelen voor $ 125.000 in de play-offs. Seoul Dynasty zal dus vanaf de zijlijn moeten toekijken.

Seoul Dynasty heeft het beste team op papier in de Overwatch League. Ze hebben al de meeste toernooien gewonnen maar toch blijken ze het moeilijk te hebben in de Overwatch League.

Wij kijken alvast uit naar Stage Two.

Releasedatum
24/05/2016
Beschikbaar voor