SEGA's Panzer Dragoon: Remake verschijnt binnenkort op PS4 en pc

SEGA's onrails shooter Panzer Dragoon Remake is reeds een tijdje beschikbaar op Nintendo Switch. Bij launch van de Switch-versie gaf het team nog aan te twijfelen of ze de remake ook naar andere platformen zouden brengen. De beslissing daarover blijkt inmiddels gevallen...

Forever Entertainment heeft namelijk aangekondigd dat hun remaster van de SEGA-klassieker Panzer Dragoon: Remake binnenkort beschikbaar zal zijn op zowel pc als PlayStation 4. Blijft natuurlijk de vraag hoe snel binnenkort is. 

Op een verre, eenzame planeet tref je twee eeuwenoude draken aan die daar ontwaken. Gewapend met een dodelijk geweer uit het verleden en je gepantserde blauwe draak moet je je lot vervullen en ervoor zorgen dat de Prototype Dragon de toren niet kan bereiken.

Kenmerken 

  • Vlieg door zeven ongelooflijk realistische levels, variërend van tropische blauwe oceaansteden tot complexe onderaardse ruïnes.
  • Vecht tegen de Prototype Dragon die samen met kwaadaardige gigantische libellen, angstaanjagende enorme wespen, reusachtige zandwormen en dodelijke vliegende oorlogsschepen ten strijde trekt.
  • Val vijanden aan die van alle kanten komen en maak ze snel en zonder genade af, met verbeterde besturing over 360 graden en lock-on-targeting.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments