Season 1 begint in december en bevat een pak gratis content

wo 27/11/2019
Praga
1 reacties

Call of Duty: Modern Warfare krijgt een eerste grote en belangrijke content update op 3 december. Deze gaat door het leven als Season 1 en wordt door de ontwikkelaar omschrijven als “the biggest free content drop in Call of Duty history,”, met daarbij onder andere een aantal nieuwe fanfavoriete multiplayer mappen, een aantal nieuwe spelmodi, en nog een pak extra's. En free dat betekent dus GRATIS!

Season 1 bevat diverse nieuwe multiplayer mappen voor de modi ground war en gunfight. Fans van de originele Modern Warfare kunnen alvast rekenen op de terugkeer van Crash, Vacant en Shipment. Er is ook een nieuwe ground war-map genaamd Port, vergelijkbaar met de Cargo Docks-area uit Black Ops 4’s Blackout battle royale mode. Gunfight krijgt eveneens een aantal nieuwe mappen waaronder Cargo en Atrium, en daarbij nog eens de Wetwork-map uit het originele Modern Warfare.

Daarbovenop zoals gezegd ook een aantal nieuwe modi waaronder Gunfight OSP, de terugkeer van Infected en tot slot Reinforce, een spelmodus uit Call of Duty: Ghosts en Call of Duty: Infinite Warfare. Deze laatste kan je omschrijven als een mix tussen Domination en Search and Destroy. Er zijn geen respawns, tenzij een team erin slaagt een vlag te cappen. Alle vlaggen veroveren of het vijandige team helemaal uitschakelen resulteert dan in een overwinning.

Fans van Modern Warfares Spec Ops-mode kunnen rekenen op vier, reeds bevestigde, Spec Ops-missies. Deze gaan door het leven als Bomb Squad, Just Reward, Grounded en Pitch Black. De twee laatste spelen zich voornamelijk 's nachts af. Grounded neemt ons mee naar een luchtmachtbasis, en ook de groene filter over Pitch Black doet ons vermoeden dat we hier 's nachts aan de slag moeten.

Modern Warfare heeft dus geen loot boxes, maar gaat net als Fortnite en vele anderen voor een battle pass. Deze battle pass gaat live tezamen met de start van Season 1 op 3 december, en bevat zowel een gratis track als een premium track. En uiteraard zijn de voordelen ook hier enkel cosmetisch en haal je er geen voordeel uit in de strijd.

Releasedatum
25/10/2019
Beschikbaar voor