Screenshot van vagina zorgt voor ban in Watch Dogs 2

Vandaag postte Goron2000 op Neogaf zijn verhaal over een ban die hij kreeg van Sony Entertainment Network, nadat hij in Watch Dogs 2 een foto van een vagina had gemaakt en deze op Twitter had gedeeld.

Nadat Goron2000 per ongeluk een steegje vol met vrouwen had opgeblazen door middel van een gasleiding, ontdekte hij dat iemand van de makers een of meer van de vrouwen had voorzien van een volledig uitgewerkte vagina. Dit vond hij zo bizar dat hij zijn Share-knop gebruikte en dit via Twitter deelde met zijn vrienden. Nadat hij ineens alle online functies niet meer kon gebruiken en telkens als hij probeerde in te loggen een bericht kreeg dat zijn account opgeschort is, checkte hij zijn mailbox. Hierin had hij een mail van Sony Entertainment Network ontvangen, waarin stond waarom zijn account opgeschort is en voor hoe lang.

"Op deze manier willen we u mededelen dat uw Sony Entertainment Network account tijdelijk is opgeschort.

We maakte deze beslissing op basis van je online activiteiten in Live from Playstation op 14-11-2016. Inhoud dat volwassen of seksuele getint is, is tegen onze gedragscode.

De opschorting van uw account zal een week duren en op 21-11-2016 opgeheven worden. U zal tot die tijd geen toegang hebben tot de online multiplayer, de Playstation Store of andere netwerkfuncties.

We nemen deze beslissing van het opschorten van uw account zeer ernstig en we doen dit enkel en alleen nadat één van onze moderators de situatie grondig heeft onderzocht. PlayStation Support kan daarom niets aan de beslissing van de moderator doen.

We vragen aan alle spelers om zich netjes, respectvol en met de nodige consideratie naar ons en andere spelers toe te gedragen tijdens het gebruik van het Playstation Network. Om er zeker van te te zijn dat u snapt hoe wij willen dat spelers zich gedragen, raden we de community en u aan om de gedragscode eens grondig te lezen alvorens terug te keren naar Playstation Network. Hou er rekening mee dat elke verdere overtreding van de gedragscode kan leiden tot een langere opschorting van u account of zelfs een permanente ban.

Met vriendelijke groet,

SIEE Moderation"

Wat vinden jullie van deze actie van Sony?

Releasedatum
11/15/2016
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments