Schrijf je in voor het Splatoon 2 Belgian Championship

wo 19/09/2018
Praga
0 reacties

Speel je al een tijdje Splatoon 2 en denk je dat je inmiddels al aardig uit de verf komt? Dan is nu het moment om je skills te tonen, tijdens het Splatoon 2 Belgian Championship 2018!

Ook dit jaar gaat Nintendo weer op zoek naar het allerbeste Splatoon 2-team van België. Of je nu deel uitmaakt van een ervaren team of als solospeler wel eens in de competitieve scene wilt duiken, je zit goed bij het officiële Splatoon 2 Belgian Championship. Er zijn verschillende manieren om mee te doen aan dit spetterend spektakel, zowel online als offline. Het winnende team van de Belgium Championship wint een felbegeerde plaats voor het Splatoon 2 European Championship 2018 -2019, dat in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

In totaal zijn er vier teams die zich kunnen plaatsen voor de grote finale op de zondag van Gameforce in Mechelen. Twee teams kunnen zich plaatsen tijdens de online kwalificaties. Deze vinden plaats op zaterdag 8 september om 19:00 uur en zondag 23 september om 16:00 uur. Inschrijven kan vanaf nu via de inschrijfpagina’s van ESL Benelux. Klik op een van de onderstaande links om je in te schrijven voor de desbetreffende dag en tijd:

Zondag 23 september om 16:00 uur

Is het je niet gelukt om je online te kwalificeren of kijk jij je tegenstanders liever recht in de ogen voor een wedstrijd? Dan kun je je ook nog inschrijven voor de offline kwalificatierondes die tijdens FACTS in Gent gehouden worden. Zowel op de zaterdag en zondag van FACTS is er plek voor acht teams om tegen elkaar te strijden. Schrijf je dus snel in want de beschikbaarheid is beperkt! Wil je je hiervoor inschrijven? Stuur dan uiterlijk 24 september een mailtje naar ons via event@nintendo.be met daarin de volgende details:

- De naam van je team

- De namen van alle vier spelers en een back-up speler

- Geboortedata van alle spelers

- E-mail adres van de teamleider

- Screenshots waarop de rang van alle deelnemende spelers te zien is

- Voorkeurs dag waarop jij en je team mee willen doen

Releasedatum
21/07/2017
Beschikbaar voor