s
r

Schrijf je nu in voor het 9lives Call of Duty: Modern Warfare 2v2 gunfight tournament

Goed in Modern Warfare of heel goed? En heb je zin om met je skills uit te pakken en de mappen te ownen? Dan moet jij je zeker inschrijven voor ons 9lives Call of Duty: Modern Warfare 2v2 gunfight tournament. Niemand minder dan onze eigen Warzone- en Modern Warfare-expert Booka Shade zal het toernooi in goede banen leiden.

UPDATE: Het deelnemersveld is volzet, maar je kan de stream wel volgen via Twitch. Meer info op ons forum.

We spelen in een bracket-systeem, win je ga je dus gewoon door naar de volgende ronde. Ook al even vermelden: de halve finales en finale zullen live gestreamed worden op Booka Shades Twitch-kanaal.

Hoe inschrijven?

Je hoeft enkel maar de naame van je team en de PSN/Gamertag/Bnet van jezelf en je teammaat door te geven als volgt:
Team: 9lives.be
Spelers: PSN X / BNT Y
Belangrijk: Als er mensen zijn die geen 2de persooon hebben, dit mogen zich ook altijd inschrijven en zullen samengevoegd worden met andere alleenstaande gevallen.

Inschrijven kan t.e.m. 14/05/2020

Regels:

1. Elke ploeg kiest 1 map uit onderstaande keuzes:
ATRIUM - BAZAAR - CARGO - DOCKS - GULAG SHOWERS - HILL - KING - PINE - RUST - SHIPMENT - SHOOT HOUSE - SPEEDBALL - STACK
2. Elke map telt in totaal maximaal 11 rondes. De game stopt wanneer een ploeg als eerste 6 rondes heeft gewonnen.
3. Het team dat na de 2 maps het meestal aantal games gewonnen heeft, gaat door naar de volgende ronde bv. map 1 A6-B4 map 2 A3-B6 -> A9 - B10 (Team B gaat door).
4. Een Team dat voor het afronden van een of beide maps stopt, zal meteen worden uitgesloten uit dit toernooi en het volgende toernooi (blacklist). De tegenpartij krijgt 12-0.
5. Na elke map moet 1 iemand van elk team een screenshot nemen van het scoreboard en hier geplaatst worden. Zo kunnen betwistingen uitgesloten worden.

Hoe start je een wedstrijd op?

1. Je voegt mekaar toe op COD en zorgt ervoor dat crossplay aan staat.
2. Nadat alle 4 de personen in je party zitten, ga je onder multiplayer naar "private match, trials & gamebattles".
3. Je duidt "custom games" aan en gaat vervolgens naar "game setup".
4. Onder "game setup" begin je altijd met de map van de ploeg die bovenaan in de bracket staat.
5. Mode zet je op "gunfight".
6. De game rules staan standaard goed, hier moet je niets aan doen.
7. HEEL BELANGRIJK: Vervolgens zorg je ervoor dat de bovenste ploeg in de bracket als "COALITION" speelt, de onderste als "ALLEGIANCE".
8. Het kan altijd zijn (en zeker tijdens de Halves finales en finale dat er een mod mee in jullie party komt, hij zal als "CODCASTER" optreden en dus enkel spectaten.

We voorzien de start van de eerste ronde rond 15/05/2020, de teams krijgen max. 1 week om hun wedstrijd af te werken, indien niet afgewerkt zullen beide teams forfait krijgen tenzij een team kan aanwijzen dat hij de nodige moeite genomen heeft om de wedstrijd te laten doorgaan!

En niet onbelangrijk, er zal een mooie "gunfighter" tag en prijs overhandigd worden aan de winnaars! Meer informatie en je inschrijven kan via ons ons forum.

Releasedatum
03/31/2020
Beschikbaar voor

2 reacties

waar moet je je inschrijven ?? :D

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments