Schrijf je nu in voor de derde editie van de FIFA Cup

do 07/03/2019
Praga
0 reacties

Ben je een fervente FIFA-speler en heb je zin om je skills eens te meten tegen de beste spelers van België? Of denk je misschien van jezelf dat jij de beste FIFA-speler van België bent? Of heb je gewoon zin om een lekker potje FIFA te kassen met andere FIFA-kans? Wat het ook moge zijn, dan is de derde editie van de FIFA Cup iets voor jou.

De derde editie van de FIFA Cup gaat door op zaterdag 23 maart in Club de B in de 's Gravenwinkelstraat 5 te 8820 Torhout. Het evenement voorziet alleen een 2v2 toernooi, waarin 40 teams strijden tegen elkaar.

De top 3 wordt beloond met prijzen, goed voor een totale waarde van 650 euro. De ticketprijs voor een team van 2 spelers kost 16 euro (tickets te bestellen op fifacup.be/tickets).

Tijdens het evenement zullen er ook verschillende "Fun Compo's" plaatsvinden, waaraan zowel deelnemers als bezoekers kunnen meedoen. Iedereen is welkom, de toegang is gratis voor supporters en bezoekers.

Zin om jezelf wat op te warmen? Kom dan vrijdag 22 maart gerust langs vanaf 18u00 in de Club De B. Iedereen die langskomt, kan genieten van sportief entertainment: omgevormde bar tot sportsbar, live streams (voetbal & gaming), bierpong, VR en meerdere PS4-consoles die beschikbaar zijn voor de bezoekers.

Voor meer info kan je terecht op de officiële website.

Ondertussen zijn ook de prijzen bekend voor de winnaars van de 2v2-competitie:

- 1ste plaats: 2x Razer Nari THX Wireless Gaming Headset
- 2de plaats: 2x DualShock 4 Controller Blue + 2x DualShock 4 Charging station
- 3de plaats: 2x HyperX Cloud Stinger Core Headset

Releasedatum
28/09/2018