s
r

Rockstar werkt aan een open-wereld VR-game

Rockstar, het zijn en blijven daar toch kerels met een ton rock and roll in hun hart. Ze maken/maakten geweldige games als LA Noire, GTA, Red Dead Redemption, The Warriors of het heerlijk brutale Manhunt en wierpen zich met LA Noire: The VR Case Files ook op de VR-spelwereld. En dat smaakt blijkbaar naar nog...

Video Games Deluxe, een bedrijf dat werd opgericht door Brendan McNamara (The Getaway uit 2002) en ex-L.A. Noire/Team Bondi-ontwikkelaars, die eerder ook al mee hebben gewerkt aan L.A. Noire: The VR Case Files, is namelijk op zoek naar mensen voor een nieuw triple A-project. Maar daarbovenop leggen ze nog eens de nadruk op het feit dat dit een triple A open-wereldspel in VR voor Rockstar gaat worden. En in een heel ver verleden zat het team ook achter de 

Dat kan uiteraard een beetje van alles zijn. Waarom niet, laat ons het meteen groot zien, een VR-versie van GTA V (of VI), of een stukje van GT VI dat speelbaar zal zijn in VR, of een hoofdstuk uit Red Dead Redemption 2, of een opvolger voor LA Noire, of... waarom niet iets helemaal nieuw?

"Having finished the critically well received L.A.Noire: The V.R. Case Files we are now gearing up for a new project, a AAA open world title in VR for Rockstar. 2020 marks our 7th year of working exclusively for Rockstar in Sydney and we are excited to taking on this ground breaking project."

Het team is wel gevestigd in Sydney (Australië), maar als je zelf zin hebt om te solliciteren naar een job om mee te werken aan dit ongetwijfeld fantastische project, breng dan eens een bezoek aan hun LinkedIn-pagina.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments