Rockstar-vacatures voor next-gen games

di 08/01/2019
Michael
0 reacties

The future is now. Die leuze dwarrelt door de Rockstar-wandelgangen, want de ontwikkelstudio achter Red Dead Redemption 2 en Grand Theft Auto 5 kijkt vooruit. Er moeten namelijk verschillende vacatures worden ingevuld en de rode draad doorheen de jobs in kwestie is de term 'next-gen'. 

Het lijkt er dus sterk op dat Grand Theft Auto 6 op de volgende generatie consoles zal releasen, en dus niet meer op de PS4 noch XOne.

In India zoekt men verschillende technical artists, die spelwerelden voor de volgende generatie videogames moeten ontwerpen. Daarnaast wordt er ook een vehicle artist gezocht, wat natuurlijk op het ontwikkelproces van GTA 6 duidt.

In New York kan je dan weer aan de slag als MoCap-developer en zal je next-gen tools moeten ontwerpen. Eerder een technical face developer? Ook dan zal je vooral toekomstgericht werk moeten leveren, want het onderzoeken en ontwerpen van nieuwe technologieën staat centraal.

Dit alles is geen verrassing, maar iedereen die op een 'snelle' aankondiging van GTA 6 hoopte, is er overduidelijk aan voor de moeite.